Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Superleague | Νεύρα και επεισόδια στο γήπεδο 2017 - 2018 Winter Edition


"Φωτιά" πήρε η Superleague με κύριους υπαίτιους ποδοσφαιριστές, διαιτητές και προπονητές. Μεγάλη ένταση σε πολλά γήπεδα του ελληνικού πρωταθλήματος!



Η ήττα του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα δεν ήταν το μόνο αξιοσημείωτο. Η ένταση που προκλήθηκε μεταξύ του Κουρμπέλη και του Μπαλάφα, ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Εν συνεχεία, ο πρώην άσσος του Αστέρα Τρίπολης είχε αψιμαχία και με τον Ντουαλά.






Λίγο πριν αποχωρήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ούγκο Αλμέιδα δέχτηκε την κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Χαντάκια. Νεύρα στο ΟΑΚΑ!




Η κόντρα μεταξύ Ανιγκό - Λουτσέσκου δεν άρεσε καθόλου στον διαιτητή της αναμέτρησης που έστειλε τους δύο προπονητές στην εξέδρα.








Ένταση υπήρξε και στο Λαμία - ΑΕΚ μεταξύ των Ασίγκμπα - Λιβάγια. 



Μια απόφαση του ρέφερι ήταν αρκετή για να κάνει έξω φρενών τον Μαντίντα του Αστέρα Τρίπολης. Ο γκαμπονέζος έβρισε τον διαιτητή στα ισπανικά ("puta"), δείχνοντας τον εκνευρισμό του.




Η αποβολή του Μασούντ στο ΠΑΣ Γιάννενα - Πανιώνιος ήταν ιδιαιτέρως χρονοβόρα. Αρχικά, ο ιρανός καταφέρθηκε εναντίον διαιτητή και επόπτη, χρησιμοποιώντας την ισπανική γλώσσα για να απευθυνθεί στον δεύτερο. 

Συγκεκριμένα, του είπε "no mas", δηλαδή να μην ξαναλάβει μέρος σε αγώνα. Ο Μασούντ πέρασε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο για να πάει στα αποδυτήρια, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Μάρκου Βελλίδη.




Επεισοδιακό φινάλε στο ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Ένχελς και Τσόσιτς αποβάλλονται λίγο πριν την λήξη του αγώνα, μετά από καβγά κοντά στην μεγάλη περιοχή και μπουνιά του βέλγου.







Εκνευρισμένος ο Τσάβεζ για την αλλαγή του από τον Μαρίνο Ουζουνίδη με τον αργεντινό να κλωτσάει ό,τι βρει μπροστά του στο ματς Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός.




Απαράδεκτο συμβάν στο Λάρισα - ΠΑΟΚ με τον Ελ Καντουρί να απαντάει στην πρόκληση του Αλέξη Κούγια και να αντιδράει. 

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ έφτυσε τον μαροκινό και κάπου εκεί ξεκίνησαν τα επεισόδια, με ουκ ολίγους συμμετέχοντες. Σημαντικό μερίδιο ευθύνης έχει και ο Βασίλης Βάνης, τεχνικός διευθυντής της Λάρισας και ατζέντης, που επιτέθηκε φραστικά ("fuck off") στον Ελ Καντουρί.





Ο τερματοφύλακας της Λαμίας, Νίκος Παπαδόπουλος, προσπαθεί να μαζέψει την μπάλα ενώ προηγουμένως έχει κάνει καθυστερήσεις. Ο Γεσίλ, εμφανώς εκνευρισμένος, κατευθύνεται με φόρα πάνω του. Τότε ξεκινάει λογομαχία μεταξύ των δύο.




Ένα φάουλ του Ντέλετιτς ήταν αρκετό για να προκληθεί φασαρία στο Παναθηναϊκός - Λάρισα. Ο Χουλτ δεν δέχτηκε σε καμία περίπτωση το φάουλ του αντιπάλου του.




Ροντέο το Πανιώνιος - Ολυμπιακός, ειδικά μετά την απόφαση του διαιτητή να σφυρίξει πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού με το σκορ να είναι 3-3. Θύτης ο Οικονόμου που ξέσπασε για την σχετική απόφαση. Επίσης, εκτός εαυτού οι Μασούντ, Χατζισαφί και Ντουρμισάι. Στο τέλος της αναμέτρησης, υπήρξε ένταση μεταξύ Μπανανά και Τζούρτζεβιτς με τον Φελίπε Πάρντο να παίρνει "δυνατά" μέρος στο συμβάν.




Τα νεύρα του Μάνταλου για το χτύπημα του Λισγάρα ήταν έκδηλα και μεταδόθηκαν και στον πάγκο με τους Χιμένεθ, Λόπες να ζητούν εξηγήσεις. 





Ο Έλντερ Λόπες ζητάει πέναλτι για χτύπημα της μπάλας στο χέρι του Κιβρακίδη με τον ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου να μην αντιδράει ψύχραιμα.



Καβγάς μεταξύ Τσόσιτς και Ντιγκινί, αφού προηγουμένως ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ προσπάθησε να σηκώσει τον γάλλο από το πίσω μέρος της φανέλας. 





Ο Βιγιαφάνιες είχε έντονο διάλογο με τον Μπλάζιτς στο Λαμία - Παναθηναϊκός. Ο σέρβος προτίμησε να απαντήσει στην γλώσσα του αργεντινού.




Το παιχνίδι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ δεν ήταν διόλου ήρεμο με τους Σισέ - Πρίγιοβιτς να είναι πρωταγωνιστές ενός μεγάλου καβγά στο γήπεδο Καραϊσκάκης. Ο Προτό προσπάθησε να διακόψει το επεισόδιο που βρισκόταν εν εξελίξει. Επίσης, ένταση υπήρξε και μεταξύ Μαουρίτσιο - Οφόε. Εν συνεχεία, ο Ανσαριφάρντ φάνηκε να χτυπάει με το πόδι τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, Κάρλος Ζαμπράνο.




Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ προσπαθεί να σηκώσει τον Σιμόες από το χορτάρι με τον Μπακασέτα να επιχειρεί να απωθήσει τον παίκτη του ΠΑΟΚ. Εν τέλει, ο Μπίσεσβαρ ρίχνει κάτω τον Μπακασέτα, με τον διαιτητή να δείχνει κόκκινη κάρτα στον ολλανδό. Λίγο πριν φύγει για τα αποδυτήρια, ξαναακουμπάει τον έλληνα μέσο που βρισκόταν ακόμα κάτω. Η ομάδα ασφαλείας των γηπεδούχων οδηγεί τον Μπίσεσβαρ μακριά από τον αγωνιστικό χώρο.




Αψιμαχία μεταξύ Κυριακόπουλου και Μολέντο με τον Βιγιαφάνιες να συμμετέχει στο συμβάν. Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης απευθύνθηκε στον Βιγιαφάνιες λέγοντας του: "τί θες ρε, άντε γ....ου". Μολέντο και Κυριακόπουλος είδαν την κίτρινη κάρτα.



Ομπιόρα και Όμο τα είπαν σε έντονο ύφος στο Λεβαδειακός - Λαμία. Ο ποδοσφαιριστής των βοιωτών, με χαρακτηριστική κίνηση, λέει στον αντίπαλο του να σταματήσει να μιλάει πολύ.



Ο Μπαλάφας τιμωρείται στην Λαμία με κόκκινη κάρτα και μοιάζει ανεξέλεγκτος. Σε τετ-α-τετ με τον διαιτητή της αναμέτρησης, ο έλληνας μέσος δεν μπορεί να δεχτεί την απόφαση. Ο προπονητής της Κέρκυρας, Αλέκος Βοσνιάδης, γελάει ειρωνικά. 




Η κόντρα Κουτρουμπή και Λιβάγια ήταν το προοίμιο του τί θα ακολουθούσε. Έλντερ Λόπες και Βιγιαφάνιες έχουν έντονο φραστικό επεισόδιο, το οποίο παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις. Τελικά αποβάλλεται ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, μετά από χειρονομία προς οπαδό του Παναθηναϊκού.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου