Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΟΚ | Ο Ζαμπρανο αποφευγει τις δηλωσεις για το Περου! (video)


Το Περού παίζει ένα από τα κρισιμότερα ματς της ποδοσφαιρικής του ιστορίας. Οι αγώνες μπαράζ με την Νέα Ζηλανδία, έχουν, όμως, ως απόντα τον Κάρλος Ζαμπράνο.




Αναμφίβολα, αποτελεί έναν από τους καλύτερους περουβιανούς παίκτες την δεδομένη στιγμή. Παρόλα αυτά, το τελευταίο παιχνίδι του Ζαμπράνο με το Περού ήταν κόντρα στην Βενεζουέλα το 2016, πράγμα που έχει προκαλέσει φήμες γύρω από την απουσία του.

Γεννημένος στο Καγιάο, μια από τις πόλεις του Περού που "ζουν" για την εθνική, ο Ζαμπράνο δεν μπορεί να δώσει την χαρά της πρόκρισης στους συμπατριώτες του ελέω της μη κλήσης του από τον προπονητή, Ρικάρντο Γκαρέκα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αργεντίνου τεχνικού, το Περού αγωνίζεται καλύτερα με αμυντικό δίδυμο τους Κρίστιαν Ράμος (Εμελέκ) και Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ (Ουνιβερσιτάριο δε Δεπόρτες). 

Ωστόσο, πολλά ακούγονται για παραπτώματα του Κάρλος Ζαμπράνο και πιο συγκεκριμένα για καθυστερημένη άφιξη του (συνέβη δυο φορές) σε προπόνηση της εθνικής ομάδας, κάτι που οδήγησε τον Γκαρέκα στην λήψη της παραπάνω απόφασης.

Το Παίξε Μπάλα! συνάντησε τον Κάρλος Ζαμπράνο μετά από προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον περουβιανό να δέχεται αρχικά να απαντήσει σε ερωτήσεις αλλά να μην συμβαίνει το ίδιο όταν τίθεται επί τάπητος το θέμα της εθνικής Περού. 

Αναλυτικά, ο διάλογος που έλαβε χώρα ήταν: -"Θα μπορούσες να μας πεις μερικά πράγματα για την εθνική Περού;".

- "Όχι, για την εθνική Περού δεν μιλάω".

-"Γιατί όχι;".

-"Γιατί δεν είμαι στην εθνική".

-"Μόνο πες μου αν το Περού θα προκριθεί στο Μουντιάλ".

-"Δεν ξέρω, εγώ θέλω να προκριθεί, όμως το ποδόσφαιρο είναι περίπλοκο".



Ο Κάρλος Ζαμπράνο έδειξε την πικρία του για την απουσία από την εθνική ομάδα. Σε περίπτωση που το Περού προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, ο ίδιος θα παρακολουθήσει στην Ρωσία την διοργάνωση σαν θεατής, χωρίς να μπορεί να αγωνιστεί. 

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ είναι δανεικός από την Ρούμπιν Καζάν, μια ομάδα στην οποία οφείλει να επιστρέψει το καλοκαίρι και από την οποία δεν έφυγε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες... Πριν ενσωματωθεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ, μετρούσε μηδέν συμμετοχές σε οχτώ παιχνίδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου