Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Barcelona | Οι εμφανίσεις του Deulofeu 2017 / 2018 (videos)



Η καριέρα του Ντεουλοφέου μοιάζει με ένα συνεχές δρομολόγιο μεταξύ Καταλονίας και Λίβερπουλ. Θα καθιερωθεί φέτος στην Μπαρτσελόνα;



Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδειξε αμέσως εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του 23χρονου. Μετά από την θητεία του στην Μίλαν, πήρε αμέσως φανέλα βασικού. 

Η αναχώρηση του Νεϊμάρ για την Παρί συνεισέφερε ακόμα περισσότερο για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα. 

Ο Ντεουλοφέου χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ο βάσκος προπονητής του έδωσε λεπτά στα παιχνίδια με Αλαβές, Έιμπαρ, Χετάφε, Μπέτις και στο ντέρμπι της Βαρκελώνης με την Εσπανιόλ.

Ως επί το πλείστον, ο Ντεουλοφέου αγωνίζεται στην δεξιά πτέρυγα ενώ δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο να πάρει θέση στα αριστερά. Μάλιστα, έχει αλλάξει θέση κατά την διάρκεια του αγώνα και με τον Πάκο Αλκάθερ, με τα αντίπαλα σχέδια να περιπλέκονται ακόμα περισσότερο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προτίμησε πρόσφατα την επιλογή του Ντεουλοφέου έναντι αυτής του Πάκο Αλκάθερ για την λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ. Ως συνέπεια, θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού για τους ομίλους της διασυλλογικής διοργάνωσης.



Παρακάτω παρατίθενται οι εμφανίσεις του Ντεουλοφέου με την Μπαρτσελόνα για την σεζόν 2017/2018 (μέχρι και την ανάρτηση του άρθρου). Το αφιέρωμα περιλαμβάνει αναλυτικά τις συμμετοχές του Ντεουλοφέου, με στόχο την ενδελεχή μελέτη των ικανοτήτων του.

The appearances of Gerard Deulofeu with FC Barcelona 2017/2018 (extended tribute)



-Gerard Deulofeu vs Real Betis (20/08/17)



-Gerard Deulofeu vs Alaves (26/08/17)



-Gerard Deulofeu vs Espanyol (09/09/17)



-Gerard Deulofeu vs Getafe (16/09/17)



-Gerard Deulofeu vs Eibar (19/09/17)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου