Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να "βγάλει" το μεσημεριανό στο δεύτερο ημίχρονο...

Ο όρος "σβηστές" μηχανές είναι πολύ λίγος για να περιγράψει τη νωθρότητα του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος. Μάλλον είχαν καεί...

Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πάρουν ακόμα μία νίκη. Πολλά θα ακουστούν το βράδυ για το λάθος οφσάιντ που δόθηκε στον Θεοδωρίδη. Η άποψή μου είναι ότι όπως και να νικάει ο Ολυμπιακός,αυτός πρέπει να βγαίνει πρωταθλητής γιατί αυτός το αξίζει βάσει ποιότητας υλικού. 

Αυτό συμφέρει και τις υπόλοιπες ομάδες γιατί με τα τωρινά δεδομένα μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να μας εκπροσωπήσει επάξια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μίτσελ σε μια κακή από άποψη απόδοσης μέρα έκανε κάποιες δοκιμές στο σχήμα του. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε πλευρές τους Ολαϊτάν και Κάμπελ οι οποίοι έδειξαν και το πολυσύνθετο ποδοσφαιρικό προφίλ τους. Ο κοσταρικανός είχε το ίδιο έργο και στην Μπέτις όπου εκεί άλλαζε ακόμα συχνότερα θέσεις, μέσα και στο ίδιο ημίχρονο.



Ο Κάμπελ, όσο καλός παίχτης κι αν είναι, βγάζει μια υπεροψία παίζοντας στο ελληνικό πρωτάθλημα και έναν ατομικισμό όταν παίζει στην Ευρώπη.

Ο Ολαϊτάν δεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι του αλλά το δείγμα του ήταν αρκετό για να πείσει τον ομοσπονδιακό προπονητή της Νιγηρίας, Στέφεν Κέσι, να τον καλέσει στο Μουντιάλ. Σίγουρα ο άσσος του Ολυμπιακού είναι καλύτερος από τον Αχμέντ Μουσά. Ο ποδοσφαιριστής της Τσσκα Μόσχας απογοήτευσε στην τελευταία μεγάλη διοργάνωση που εκπροσώπησε την Νιγηρία και αυτή ήταν το Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Ο Ολαϊτάν με την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, με τις ουκ ολίγες συμμετοχές του και με την απόδοσή του "ζητάει" δίκαια μια φανέλα στους "σούπερ αετούς".



Επίσης, είδαμε από τον προπονητή των ερυθρολεύκων να αλλάζει θέση τον Μανιάτη και να τον πηγαίνει στα δεξιά της άμυνας. Δεν θέλησε να τον κάνει αλλαγή καθώς η εικόνα και των δύο χαφ δεν ήταν καλή, αλλά διάλεξε να τον μετατρέψει σε δεξί - μπακ. Συνάμα, μετά από κάθε ματς που περνάει, είναι άξιο απορίας πως ακούστηκε ο Σάμαρης για αντικαταστάτης του Μάτιτς στην Μπενφίκα...



Ο Σκέποβιτς εντυπωσίασε με την τεχνική του και τον "αέρα" που διαθέτει. Φαίνεται δίκαιο το ότι ανήκει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ενός ρόστερ με πολλές προϋποθέσεις και πολλούς... δανεικούς.

Πρώτο μέρος:


Δεύτερο Μέρος:




Παναιτωλικός

Η ομάδα του Μάκη Χάβου έκανε πολύ καλή προσπάθεια για να χτυπήσει τον Ολυμπιακό. Εκτός από τα δημοφιλή ονόματα του Παναιτωλικού, ξεχώρισε με την απόδοσή του ο Χάνιν. Ένα αριστερό-μπακ ιδιαίτερα μυαλωμένο.

Μαζί με τον Γκάλο θα ήταν ένα ωραίο πακέτο για τον Ολυμπιακό όσον αφορά τους αγώνες της Σούπερλιγκας.

Υ.Γ.για τον εκνευρισμό του Θεοδωρίδη. Το 10 του Παναιτωλικού είναι ΠΑΟΚ. Πριν δύο αγωνιστικές, μπορούσε να τον δει κάποιος να μιλάει με συνδεσμίτες του Δικεφάλου έξω από την Τούμπα. Ο άσσος των καναρινιών έχασε τον έλεγχο στο Καραϊσκάκης, όπου εύκολα θα μπορούσε να δεχτεί την κόκκινη κάρτα. 

Πρώτο μέρος:


Δεύτερο μέρος:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου